• Een nieuwe veilige website met een overzichtelijk en modern uiterlijk. Hier en daar een ronde "golvende" twist zodat het water ook online voelbaar is. Bekijk de duidelijke club-agenda of de nieuwspagina om op de hoogte te blijven. Zoek je favoriete Vuursche team en vind al hun informatie op hun teampagina. Een snelle tijd gezwommen? Vind de nieuwe tijden snel bij de zwemuitslagen! Interessant artikel gezien? Deel het via de social-buttons met je familie en vrienden. Benieuwd naar een clubrecord? Kijk of jij al in de buurt komt van die ene die al 30 jaar staat! Via het informatie-menu kun je alles lezen over het lidmaatschap. Schrijf je vanaf nu, als nieuw lid, online in via het digitale inschrijfformulier en lees alles om live kennis te maken De Vuursche.

  Natuurlijk eerst het zwembad en dan is deze website de plek waar we elkaar altijd treffen. Hier blijven we gemakkelijk met elkaar in contact over alles wat er bij de Vuursche gebeurt. Of je nu in het zwembad, onderweg of thuis bent. Ook onze sponsors en supporters bieden we zo een plek om ons overal te volgen.

  De afgelopen jaren hebben we dankzij de inzet van het Internet Team al kunnen genieten van een eigen professioneel gemaakte website. Echter de online ontwikkelingen volgen zich snel op. Het Internet Team en het bestuur zijn om de tafel gaan zitten om de website een vast structureel onderdeel van de club te laten zijn en deze (ook technisch) voor de toekomst te waarborgen. Dit hebben we dus per heden gerealiseerd door gebruik te maken van de website-services van Sportlink. De KNZB-partner waar we reeds al mee werken via de ledenadministratie en de waterpolo-app.

  Na een periode van ontdekken, testen en opmaken zijn we supertrots dat we de nieuwe veilige website kunnen presenteren. Met een platform die ook voor de mobiele devices praktisch is. Daarnaast kunnen we nog beter en eenvoudig gebruik maken van alle waterpolo- en zwemdata die via Sportlink beschikbaar is en komt. Een website die "bijna" automatisch up to date is en blijft.

  Ja, je leest het goed! Bijna..... Want juist voor dat extra belangrijke handmatig updaten kunnen we gelukkig rekenen op de inzet van het Internet Team. Maar zij blijven voor het grootste deel afhankelijk van de input van jullie leden en daarom ook nu met nadruk de oproep: tip het Internet Team als je iets wilt/kunt melden over sportieve prestaties, nieuwtjes en oproepen. Mail naar website@zcdevuursche.nl

  We willen Ruud, Jeroen en Wilco bedanken voor hun extra vrijwillige tijd voor de realisatie en het onderhouden van de (nieuwe) website!

  Nogmaals WELKOM en duik in onze nieuwe Vuursche website! Veel plezier!

 • TIP! 👍 Zet De Vuursche op het startscherm van je smartphone/tablet en ga voortaan snel online naar jouw zwemclub!

  De Vuursche op Startscherm iPhone/iPad zetten

  • Klik bovenaan op home
  • Tik onderin (bij de iPad bovenin) op de Deelknop. Dat is het pictogram van een vierkant met het pijltje naar boven.
  • Tik op Zet op beginscherm.
  • Tik eventueel op de naam van de site en typ een andere naam.
  • Tik op Voeg toe.

  De Vuursche op Startscherm Android-toestel zetten

  • Klik bovenaan op home
  • Tik rechtsboven op een pictogram met drie stipjes.
  • Tik op Toevoegen aan startscherm.