• Er kon volop worden gejuicht zaterdagavond in de Trits. Vooral voor dames 1 van ZC De Vuursche, dat overtuigend won en mee blijft strijden om het kampioenschap. Heren 1 speelde verdienstelijk gelijk en komt op stoom.

    Ze draaien een zwaar seizoen in de tweede klasse A en incasseerden in het begin wekelijks forse nederlagen. Daar is bij heren 1 verandering in gekomen. Na enkele nipte nederlagen kwam zaterdag de beloning voor de vooruitgang. In de eerste twee periodes van de wedstrijd waren de Baarnaars tegen Woerden 2 de bovenliggende partij. Door doelpunten van Rick Zaagman, Martin Koekkoek en Jamie Bouwmeester leidde De Vuursche halverwege met 3-1. Dezelfde Bouwmeester maakte ook nog de 4-2, voordat het verval inzette. Woerden kantelde de wedstrijd en kwam op voorsprong (4-5). Maar gedurende de laatste periode toonden de Baarnaars veerkracht. Eerst Jamie en daarna zijn broer Logan Bouwmeester scoorden.

    De winst was binnen bereik maar met nog twintig seconden te gaan viel de gelijkmaker. De Vuursche was daarna alsnog dicht bij de zege maar het schot van Jamie Bouwmeester spatte op de lat uiteen.

    Baarnsche Courant 13-03-2023/Hans Veltmeijer/Foto: Casper Huurdeman