• Het voortbestaan (van een deel) van onze vereniging wordt nu door het gebrek aan vrijwilligers ernstig bedreigd.

  Vrijwilliger worden?
  Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het verenigingsleven, zo ook voor onze zwemclub. Voor ondersteuning, begeleiding, aanspraak, maar ook voor belangrijke taken als het geven van trainingen of het leveren van officials en scheidsrechters. Zonder vrijwilligers zijn veel activiteiten en ondersteuning voor onze leden niet mogelijk.

  Mede hierom hebben we al vaker geprobeerd aandacht te vragen voor het grote tekort aan vrijwilligers. Mensen die onze vereniging zouden willen ondersteunen met kleine of iets grotere taken.

  Na dit seizoen zullen Corona Eijsbouts als bestuurslid namens de zwemafdeling en Ida Schaad als trainster van de zwemafdeling hun taken neerleggen en het stokje graag willen gaan doorgeven. Deze taken zijn uiteraard cruciaal en als we dit niet kunnen invullen zullen we onze zwemafdeling na dit seizoen helaas moeten gaan opheffen. Wij zien geen andere oplossing.

  Ben je ouder, opa, oma, broer, zus of gewoon huidig zwem lid en wil je (misschien wel in toerbeurt met anderen) trainingen geven, of bijvoorbeeld zwemmers inschrijven voor de wedstrijden, meld je dan bij ons aan.
  We hebben je echt nodig. Anders geen wedstrijdzwemmen en zwemtrainingen meer bij De Vuursche.

  De huidige invulling van de zwemtrainingen is op maandag en donderdag van 17.30-18.30 (beginners) en 18.30-19.30 (gevorderden).

  Meld je aan als je zwemmen bij De Vuursche belangrijk vindt. Kom jij ons versterken?
  Stuur een e-mail aan het bestuur en dan kunnen we met elkaar in gesprek.

  Zie waarbij je ons mogelijk kan komen versterken: Vacatures | Zwemclub de Vuursche
  We rekenen op je!

  Graag zien we jullie tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 10 april 2024 in het gebouw van de Speeltuinverenging, Jan Steenlaan 2, Baarn. Aanvang 20:00u. Inloop vanaf 19:45u. De agenda voor de ledenvergadering is per e-mail* aan de leden verzonden.

  Met bezorgde groet, Bestuur Zwemclub De Vuursche

   

  * geen e-mail ontvangen, stuur dan je juiste e-mailadres per e-mail aan de secretaris.