• Heuvelrug deel 3, 4 & 5

  Op 14 januari, na een heerlijke kerstvakantie, doken we het zwembad weer in voor de eerste wedstrijd van 2023! Heuvelrug deel 3 in Barneveld.
  En we hebben een winnaar!! MARA Hoppen bemachtigde een podiumplek. Zij werd 3e en kreeg daar een mooie bronzen medaille voor. Wij feliciteren Mara!!

  Door tijdsdruk werd programmanummer 1 - 200m schoolslag meisjes Junioren 1 en 2 – uit het programma gehaald. Op zich was dat heel begrijpelijk, maar wel ontzettend jammer. De wedstrijd had anders veel te laat geworden en ook veel te lang volgens de reglementen.

  Op 18 februari was het tijd voor Heuvelrug deel 4. Deze keer was de plaats van bestemming Zeist.
  En ook hier hebben we een winnaar!! JASMIJN Scott werd deze keer op het podium geroepen, waarbij ze een bronzen medaille kreeg omgehangen; de 3e plek. Wij feliciteren Jasmijn!!

  Op 25 maart gingen we naar Utrecht voor Heuvelrug deel 5.
  En ja hoor, we hebben alweer een winnaar!! DANNIQUE Koolen viel ditmaal in de prijzen; een podiumplek voor de nummer 2. Zij kreeg een zilveren medaille. Wij feliciteren Dannique!!

  Wij gingen steeds met een klein, maar reuzegezellig clubje zwemmers naar bovengenoemde wedstrijden. Meestal waren we met z’n vijven, maar wel in wisselende samenstelling; Mara, Marit, Jasmijn, Dannique, Brechje, Hinde en Sara. Ze hebben in ieder geval heel veel plezier samen.

  Ook was een van de moeders, Diane Wunderink, bereid om de ploegleiding op zich te nemen (ik kan binnenkort lekker vrij nemen hihi…) Het waren goede wedstrijden met veel PR’s. Met enkele uitschieters van 10 seconde. Deze zwemmers weten ook wel heel vaak hun tijden te verbeteren en naar nieuwe persoonlijke records te zwemmen. Dat maakt mij elke keer weer heel blij en trots, omdat ik ze dan zo zie glunderen als ze naar me toe komen. En ja, ook wel eens teleurgesteld als het niet gelukt is... Maar ook dat hoort erbij. Gelukkig is er altijd weer een volgende wedstrijd om het te proberen. De aanhouder wint tenslotte.

  Allemaal van harte gefeliciteerd van ons allemaal!!!

  Ida