• Sponsors

  Heeft u interesse om Z.C. De Vuursche te sponsoren? Dit kan per team met bijvoorbeeld (zwem) kleding, een banner in het zwembad of alleen op de website. DΓ© manier om prominent in beeld te komen bij onze leden, publiek, scheidsrechters en bezoekende clubs!

  Maar denk ook eens aan het sponsoren van een wedstrijdbal of misschien wel bij een evenement 'in natura'.

  Wellicht heeft u andere ideΓ«n? Neem contact op met ons secretariaat en de mogelijkheden bespreken we graag met u!

 • Deze bedrijven steunen op dit moment onze zwemclub, klik op de banner om naar hun website te gaan
 • HOF schoenen | BAARN
 • Met SponsorKliks kan je zelf gratis een financiΓ«le bijdrage leveren aan De Vuursche, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd of koop via een grote webwinkel en De Vuursche ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Een percentage van het aankoopbedrag gaat direct naar De Vuursche. En nogmaals, het kost je niets extra!
 • Wil je Z.C. de Vuursche ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Vuursche. Voor jou een kleine moeite, voor De Vuursche zijn het directe inkomsten. Grote webwinkels zoals o.a. Bol, Coolblue, Booking, Expedia en Thuisbezorgd doen mee. Je kan hiervoor klikken op de banner of rechtstreeks naar SponsorKliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

  Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie ontvangen wij op de bankrekening van De Vuursche. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Vuursche hier direct van!

  Je blijft anoniem. Noch SponsorKliks, noch De Vuursche weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Vuursche is bedoeld. Het is dus uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via SponsorKliks.com laat lopen. Dus een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Vuursche niets op.

  Tip!πŸ‘ SponsorKliks nooit meer vergeten? Installeer de SponsorKliks Chrome / Edge browser-extensie! Of installeer de SponsorKliks App via de GOOGLE of APPLE app-store.

 • Vriendenloterij

 • De Vuursche heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten, die door de VriendenLoterij wordt afgedragen aan De Vuursche. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

  Heb jij al een vriendenlot en heb je De Vuursche nog niet als persoonlijk sponsordoel aangegeven? Doorloop dan voor het omzetten de volgende stappen: Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 (werkdagen tussen 09.00uur en 21.00uur) Kies voor optie 5 van het keuzemenu. Als je een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn hebt, geef dan aan dat je het goede doel van jouw lot graag wil laten omzetten naar Zwemclub De Vuursche in Baarn. De medewerker zal het vervolgens gratis voor je regelen. Het goede doel van jouw lot is dan, vanaf het eerstvolgende incassomoment gewijzigd naar Zwemclub De Vuursche! Het kost jouw niets extra's! Dus kleine moeite, groot plezier! 

  Wil je gaan meespelen (18+) en maandelijks kans maken op vele geldprijzen en De Vuursche tegelijk, via jouw lot(en), steunen? Ga naar de website van de Vriendenloterij. Check, bij maar ook na je aanmelding, extra dat de Vuursche jouw sponsordoel is!

  Bedankt voor jullie maandelijkse lotbijdrage aan de Vuursche!

  De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen Γ©n ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

 • Steun met jouw lot De Vuursche
 • Grote Clubactie

 • Een jaarlijks belangrijke bijdrage voor onze clubkas is deelname aan de Grote Clubactie. DΓ© grootste fondsenwervende actie voor amateur sport-, cultuur- en hobbyverenigingen van Nederland. De Grote Clubactie helpt clubs met het genereren van extra inkomsten en bouwt zo mee aan een actief, vitaal en gezond verenigingsleven in Nederland. Het is een landelijke loterij met kans op vele mooie (grote) prijzen.

  De lotenverkoop vind jaarlijks plaats van september tot en met november. De trekking door de notaris is begin december. Een lot kost € 3,-. Je kunt betalen via een machtiging voor een eenmalige incasso of digitaal via een QR code op het verkoopboekje. De verkopende leden kunnen bovendien via een eigen persoonlijke online verkooppagina een verkooplink delen via WhatsApp. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat € 2,40 (80%) direct naar de clubkas. Daarnaast zijn er ook persoonlijke prijzen te winnen voor de beste Vuursche verkopers. Dus houd de oproep om te gaan verkopen in de gaten en help De Vuursche om zoveel mogelijk clubloten te verkopen tijdens de Grote Clubactie!