• Hallo, hierbij de nieuwsbrief van juni 2023.
  Afgelopen zaterdag 10 juni vierden wij het ZC de Vuursche Eindfeest. Het was een geweldig feest met een Vossenjacht, BBQ, springkussen, huldiging van het Damesteam en uitreiking van de aanmoedigingstrofee. En niet te vergeten de onthulling van de nieuwe zwem en-clubkleding.
  Het mooie weer zorgde mede voor een gezellig feest. Nog twee weken en dan is het seizoen 2022-2023 voorbij!

  Wij roepen jullie op om wel te komen trainen. De aanwezige trainers en je teamgenoten zijn er ook voor jou in het zwembad!
  Als je niet komt, meld je dan af bij de trainer.

  Teaminschrijvingen 2023-2024:
  Helaas hebben we moeten besluiten geen jeugdteam onder 11 voor de nieuwe competitie in te schrijven. Er zijn op dit moment te weinig kinderen om een team te vormen. Wij gaan met de kinderen straks wel elke maand naar een mini-waterpolotoernooi.
  Als blijkt dat er in november minimaal 8 kinderen zijn voor het onder 11 team, dan is er een mogelijkheid om in december alsnog in te schrijven voor de tweede helft van de competitie.
  Vanzelfsprekend blijven we natuurlijk wel enthousiast trainen met het onder 11 team op dinsdag en vrijdag van 17.30 – 18.30 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

  Teamindelingen, trainingstijden en trainers:
  In de bijlagen het overzicht van de teamindelingen en een overzicht van de trainingstijden en trainers/coaches voor het seizoen 2023-2024.

  Juryleden en scheidsrechters:
  We kunnen aan de slag met de cursus voor BSR (W-jury) en scheidsrechters. Er zijn al een aantal aanmeldingen! Daarvoor onze dank.
  De volgende stap is dat voor de aanmeldingen voor de BSR-cursus de VOG wordt aangevraagd. In de mail die je dan krijgt staat beschreven hoe het werkt. Zodra jij je VOG teruggestuurd hebt, zal je aangemeld worden voor de cursus.

  Niet alleen leden van 16 jaar en ouder (verplicht) maar ook ouders van (jeugd)leden mogen de official cursus doen. Het is een leuke manier om het waterpolospelletje beter te leren kennen. Via verschillende filmpjes en vragen leer je alle regels van het waterpolo. Lijkt het je leuk om je zoon of dochter zo nu en dan vanaf de jurytafel te bekijken, geef je dan op voor de BSR-cursus. Instappen kan op elk moment!
  Voor meer informatie over de BSR-cursus: W-functionaris - KNZB Regio Midwest (knzbmidwest.nl)
  Als er vragen zijn, dan horen wij dat graag.

  Ledenwerfcommissie:
  Naar aanleiding van onze oproepen en de jaarvergadering hebben Jacqueline (moeder van Quinten, Sven en Robbe) en Zoulikha (moeder van Yousri en Hiba) zich aangemeld voor de Ledenwerfcommissie. Wellicht heb je de nieuwe flyers voor het zwemmen en waterpolo al gezien bij de ingang van de Trits of bij een van de supermarkten in Baarn, Amersfoort( Nieuwland) en Eemnes? Ze zijn superleuk geworden! In de bijlagen de nieuwe flyers. Wil jij ze uitdelen in de klas? Stuur je reactie naar waterpolo@zcdevuursche.nl dan bezorgen wij de flyers bij jou thuis.
  Wij hopen hiermee nieuwe leden te krijgen, zowel jeugd als senioren leden.

  Maar nog niet alle taken zijn ingevuld. Geen vrijwilligers, geen sport. Kunnen we op jullie hulp rekenen?
  Zie voor alle vrijwilligerstaken: Zwemclub De Vuursche - Vacatures (zcdevuursche.nl)

  Feestelijke introductie nieuwe clubkleding:

  Vrijdag 23 juni is de laatste mogelijkheid voor de vakantie om de nieuwe clubkleding te passen in de Trits.
  Er zijn al een aantal sponsoren die aangegeven hebben om een team in de nieuwe kleding te sponsoren.
  Wil jij ook een team en ZC de Vuursche sponsoren, dan graag een reactie naar waterpolo@zcdevuursche.nl.
  NU T/M 26 JUNI 25% KORTING OP ALLE ZWEMBROEKEN EN BADPAKKEN!
  Voor meer informatie: https://www.zcdevuursche.nl/clubkleding

  Agenda:
  23 en 30 juni: broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen mee naar de training om kennis te komen maken met waterpolo
  (A- en B diploma verplicht)
  23 juni: Onderlinge toernooi Senioren Dames en Heren (nieuwe leden en ook oud-waterpoloΓ«rs zijn van harte welkom)
  30 juni: Laatste trainingsavond
  21 augustus: definitieve planning rooster
  22 augustus: Start trainingen 2023-2024
  Aanvang competitie: 16 september 2023-2024

  Zijn er vragen over bovenstaande, dan horen wij dat graag: waterpolo@zcdevuursche.nl.

  Tot in het zwembad!

  Waterpolocommissie ZC de Vuursche

  www.zcdevuursche.nl

   

  De bijlagen waarnaar wordt verwezen, zijn bijgevoegd bij deze nieuwsbrief die per e-mail is verzonden aan de waterpololeden. E-mail niet ontvangen? Stuur je correcte e-mailadres aan info@zcdevuursche.nl