• Vandaag (25-2-2023) staat er een masterwedstrijd op het programma. In Vianen. En laat ik een paar zwemmers hebben die dat wel leuk vinden.

  Robin Reinders, Danique Eijsbouts en Dannique Koolen. Alle drie 20+, want dat is en blijft natuurlijk een vereiste. Ook had Robin zijn zoon meegenomen voor support en Corona kwam mee voor de morele steun, maar vooral voor de gezelligheid! En gezellig was het.

  Het was buiten koud en er stond heel veel wind, maar gelukkig was het in het zwembad behaaglijk warm en windstil!!! Dat zijn de beste weersomstandigheden voor een zwemmer of je nu binnen of buiten zwemt. Wij mochten lekker binnen in het nieuwe overdekte zwembad van H2O in Vianen zwemmen.

  Je kan voor deze wedstrijden je eigen afstanden kiezen. Bij veel circuits of de competitie staan deze namelijk vast, zodat je alles een keer zwemt gedurende het seizoen en ook afstanden zwemt die je wat minder liggen en/of die je minder leuk vindt…

  Robin en Danique kozen voor 25m vrije slag, 50m schoolslag en 25m rugslag. Danique koos voor 25m vrije slag, 100m vlinderslag en 200m vrije slag.

  De sfeer is altijd heel gemoedelijk en relaxed bij de masters (zou het de leeftijd zijn hahaha). Niemand schijnt haast te hebben, zelfs de starter niet! Je bent er voor elkaar en je moedigt elkaar aan, terwijl je niet eens van dezelfde vereniging bent. Heel bijzonder vind ik dat!

  β€œMijn” masters hebben het uitstekend gedaan en hier en daar wat afgeknabbeld van de PR’s en/of heeeel dichtbij hun inschrijftijd gebleven. Wij konden tevreden huiswaarts keren!!!

  Ida