• Het was weer op een woensdagavond (8 maart 2023); Lange Afstand Circuit deel 3 van een serie van 3. Dus gelijk ook de laatste van dit seizoen.

  Marit Bakker, Mara Hoppen, Dannique Koolen, Jasmijn Scott, Hinde en Sara Wunderink waren deze keer de zwemmers.

  Marit, Jasmijn en Hinde wilden alle drie wel de 2000m zwemmen. Ze moesten nog wel wachten op acceptatie vanwege de tijdsduur. Helaas werden de twee laatstgenoemde afgewezen. Ze konden gelukkig nog wel iets anders kiezen.

  Sara verscheen als eerste aan de start en zwom 400m vrije slag. Zij verbeterde haar Persoonlijk Record met bijna 30 seconde van 7.26.46 naar 6.58.93. Wow, wat goed zeg!!

  Ook Hinde zwom deze afstand. En ook Hinde verbeterde haar Persoonlijk Record met een duizelingwekkende verbetering van bijna 1 minuut. Van 7.43.70 naar 6.46.37. Super gedaan!!

  Toen was het tijd voor de 400m wisselslag. Voor deze afstand hadden zowel Dannique als Jasmijn zich opgegeven. Jasmijn zwom deze voor het eerst dus dat levert sowieso een mooi Persoonlijk Record op!! Bij Dannique moest het uit haar tenen komen. Ze heeft er alles uitgehaald wat erin zat! Ontzettend goed gedaan dames!!

  Mara koos voor een mooie 800m vrije slag. Dat zijn maar liefs 32 banen. Dit heeft zij uitstekend gedaan. Zij zwom deze afstand ook al in november en toen zwom ze een mooi Persoonlijk Record. Ook jij hebt het heel goed gedaan Mara!!

  Marit was de laatste zwemmer van de avond; 2000m en dat zijn 80 banen!!! Marit zou Marit niet zijn als ze er niet minimaal ÊÊn clubrecord uit zou halen. Het werden er gewoon 2. Buitengewoon knap hoor!!

  ***Van harte gefeliciteerd allemaal en met name Marit!!***

  Ida