• Op zaterdag 18 maart Soester Kikkersprint deel 3, tevens de laatste van dit seizoen. Dit circuit staat jaarlijks op onze wedstrijdkalender en wij gaan hier altijd met veel plezier naar toe, ondanks dat het wel erg druk is; ruim 200 zwemmers. De muziek schalt uit de boxen, de sfeer is perfect en we zwemmen hier altijd veel harderโ€ฆ.

  Mara Hoppen, Dannique Koolen, Brechje Schuengel, Jasmijn Scott, Leah Veltman, Hinde en Sara Wunderink werden vergezeld door onze nieuwe trainster, Lisa Koolen. Dat mocht zij weten ook. De meiden vroegen haar het hemd van het lijf (wanneer ben ik, wat moet ik dan zwemmen, loop je met me mee etc.) Zij hield zich goed staande bij al dat โ€œzwemmersgeweldโ€.

  Mara, Dannique, Brechje, Jasmijn en Hinde zwommen 100m vlinderslag, 50m rugslag en 100m schoolslag.
  Leah en Sara zwommen 50m vrije slag, 25m schoolslag en 50m vlinderslag.

  Er zijn weer behoorlijk wat PRโ€™s door jullie gezwommen. De ene wat groter dan de andere, maar iedereen geeft altijd het beste van zichzelf. En soms kun je echt niet sneller!

  Gefeliciteerd allemaal en hopelijk zijn jullie ook trots op jezelf. Lisa en ik zijn dat in ieder geval. Ook vond Lisa het erg leuk om een wedstrijd mee te maken. Als je zelf voor de groep staat en training geeft beleef je een wedstrijd toch heel anders. Fijn dat je erbij was Lisa!!

  Ida