• Met trots presenteren we de nieuwe Vuursche kledinglijn. Vele hebben hiermee al kennis gemaakt tijdens het eindfeest. De clubkleding is uniek en dynamisch van design. Vanzelfsprekend in de vertrouwde blauwe Vuursche kleur en natuurlijk met ons logo. De totale kledinglijn bestaat uit een zwembroek, badpakken, boxer, jammer, T-shirts, short, hoody, sporttas, rugzak en een teamset waterpolocaps van het merk diapolo. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om je eigen naam erop te laten drukken. Met je nieuwe Vuursche clubkleding maak je natuurlijk meteen indruk op de tegenstander als je er strak en herkenbaar gekleed uitziet.

    In samenwerking met AVD-sports kunnen we de clubkleding, het hele jaar door, via de webshop van AVD-Sports aanbieden. Echter moet je dan wel verzendkosten betalen van € 7,95. Daarom zullen we tijdens het seizoen meerdere pas- en bestelavonden in de Trits houden. Dan kan je de bad- en clubkleding passen en direct de juiste maat bestellen. Alles wordt dan in één keer geleverd en dan kun je daarna jouw bestelling in het zwembad ophalen. Het bespaart dus verzendkosten.

    LET OP! Sommige items kunnen (nog) niet besteld worden! Dit omdat we nu potentiΓ«le sponsoren een goede en aantrekkelijke mogelijkheid willen bieden. Deze periode kunnen ze zich bij de club melden. Vanaf 1 augustus a.s. zetten we ze open voor de leden. Dan organiseren we ook weer 1 grote bestelling, die dan aan het begin van het nieuwe seizoen geleverd kan worden.

    NU T/M 26 JUNI 25% KORTING OP ALLE ZWEMBROEKEN EN BADPAKKEN! met de door de club afgegeven waardebon code: vuursche. Tijdens de trainingen in de weken 24/25 en sowieso op vrijdagavond 23 juni is er de mogelijkheid om (zwem)kleding te passen. Alle ontvangen bestellingen tot 26 juni worden gezamenlijk geproduceerd bij diapolo Budapest en begin augustus bij de club geleverd. Je betaald dus ook geen verzendkosten als je bestelt voor 26 juni 2023. Bekijk en bestel alle items via de clubkleding-pagina of klik hieronder op de bestelknop!!