• [BAARN] Het heeft zestien wedstrijden geduurd, maar ook De Vuursche Heren 1 is van die o zo gehate nul punten af. De Otters Het Gooi Heren 2 werd op een 9-9 gelijkspel gehouden.
  Het zorgde voor glimlachen op het gezicht bij de Baarnse Waterpoloërs, die meteen kritisch waren. ,,We zijn opgelucht, we verdienden dit punt ook. Toch hadden we in mijn ogen eigenlijk ook kunnen winnen’’, zo reageerde trainer Gert Lever.
  Na tussenstanden van 1-2 en 5-5 ging De Vuursche met een 8-7 voorsprong het laatste partje in. Daarin kon het nog alle kanten op, maar het werd dus een puntendeling. ,,Dat we voor stonden is niet vaak gebeurd dit seizoen, op misschien eens 1-0 na, dus dat we nu een punt winnen is heel leuk. We kregen onze midvoor Logan Bouwmeester vaak vrij en dat leverde veel punten op. Dat we hem vaak konden aanspelen lag er ook aan dat zij maar met één midvoor speelden, dat ligt ons beter.''
  Lever: ,,Het gevoel leefde de hele wedstrijd dat het deze keer kon lukken. De voorsprong vasthouden was dan ook op de opdracht in het laatste deel, dat lukte net niet.\"
  Dat is denk ik ook de ervarenheid en een stukje gogme.''
  Doelpuntenmakers De Vuursche: Logan Bouwmeester (4), Jamie Bouwmeester (2), Rick Meulenbeld (2), Joost Albrecht.

  Baarnsche Courant 06-02-2023