• Online aanmelden

  Hieronder tref je het online inschrijfformulier, om lid te worden van Zwemclub De Vuursche. Met het ondertekenen/verzenden van dit formulier ga je akkoord met onze gedragscode, algemeen regelement en privacyverklaring. Meer informatie hierover kan je vinden op de pagina Veilig Sporten.

  Bij het aanmelden van nieuwe leden tot 18 jaar dienen ouders/verzorgers via een ontvangen e-mailbericht de aanmelding extra te bevestigen. Daarna is de inschrijving officieel ontvangen.

  Heb je een vraag over het invullen van het formulier, stuur dan een e-mailbericht aan de secretaris via info@zcdevuursche.nl

 • Toelichting keuze lidmaatschap aanmeldformulier
  Bij keuze "lidmaatschap" Kies bij "Overige vragen: jouw Vuursche categorie"
  Zwemmen - Week/Zwemmen Zwemmen Beginners tot 12 jaar
  Zwemmen Gevorderden
  Zwemmen- Week/Waterpolo Waterpolo Jeugd tot 13 jaar
  Waterpolo Jeugd tot 15 jaar
  Waterpolo Jeugd tot 18 jaar
  Waterpolo Senioren Heren (h1/h2)
  Waterpolo Recreatief Dames/Heren (d1/h3)
  Vereniging Donderkoppies
  Trimzwemmen
  Werkend Lidmaatschap
 • Aanmeldformulier

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij De Vuursche is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen De Vuursche kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNZB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van De Vuursche wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van De Vuursche en de KNZB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe De Vuursche en de KNZB omgaan met persoonsgegevens.

 • Welkom bij Zwemclub De Vuursche