• De Avondvierdaagse Baarn is afgelast!! Met enthousiasme begonnen we met het inschrijven voor de Avondvierdaagse. Maar de organisatie van de "Avondvierdaagse Baarn" heeft deze week besloten het evenement te annuleren. Het hoe en waarom kun je lezen in het bericht van de Baarnsche Courant. De Vuursche vind het jammer dat het gezellige wandelevenement dit jaar niet doorgaat en hoopt dat de organisatie een oplossing voor de toekomst vind om het verantwoord te kunnen blijven organiseren.

  ____________________

   

  Natuurlijk loop jij ook mee met jouw zwemclub en dus kun je nu inschrijven voor de Baarnse Avondvierdaagse van 6 t/m 9 juni 2023. Hopelijk gaan we ook dit jaar met veel Vuursche wandelaars van start. Inschrijven bij de Vuursche kan t/m 28 mei a.s.

  Het spreekt voor zich dat wanneer jij je bij Zwemclub De Vuursche inschrijft, je in groepsverband meeloopt.
  Je kunt je inschrijven voor de 5 km of de 10 km. Minimale leeftijd is 5 jaar (met begeleiding) bij aanvang van de Avondvierdaagse. Deelname voor alleen leden of samen met familieleden of vriend/vriendin.

  Het inschrijfgeld bedraagt €6,50 en deze kun je betalen via een betaalverzoek, die je na inschrijving per e-mail of sms ontvangt.

  We starten vanaf sportpark β€œter Eem” om 18:15 uur en let op, we verzamelen om 18:00 uur t.h.v. de fietsenstalling bij sportschool Budofit.

  De slotavond lopen we allemaal in een blauw (Vuursche) (t-)shirt en een blauwkleurige broek.

  Afval wordt onderweg gedeponeerd in eigen tas of afvalzak, die de groepsleiding bij zich heeft. Nieuw is dit jaar dat de 10km groep, na de splitsing op eigen risico en gelegenheid verder loopt. Dit betekent dus dat we dan over de stoep wandelen en op eigen gelegenheid moet oversteken. Het spreekt dus voor zich dat je de aanwijzingen en besluiten van de groepsleiding volgt. Neem zelf voldoende drinken mee.

  Let op! Gebruik per inschrijving een nieuw inschrijfformulier.

  Schrijf je nu in en ga naar het β©ONLINE INSCHRIJFFORMULIER

   
  Wij zoeken met spoed vrijwilligers om te helpen. Kunnen we op je rekenen? Geef het aan op het inschrijfformulier. Bij voorbaat dank.
  • Groepsleider 5 kilometer groep (18+)
  • Ontvangst groep bij startplek en registratie aanwezigheid van Vuursche lopers.
  • Afstempelen groeps deelnamekaart 3 avonden
  • Verzorgen van de drankpauze op vrijdagavond aan de Plataanlaan

  De Vuursche organisatie en groepsleiding is dit jaar in handen van Gert Lever en Jeroen Hof