Algemeen Nieuws

Vandaag (11-9-2019) heeft Maria Zaagman (penningmeester ZC de Vuursche) een cheque van €750 in ontvangst genomen ten behoeve van het 60 jarig jubileumsfeest en materialen voor de zwem- en waterpolo afdeling. SZK-voorzitter Judith de Pagter en haar ambtscollega Ronald Zanoli van de Contactgroep Baarnse Bedrijven reikten de cheques uit.

De Haringparty 2019 heeft diverse organisaties, instellingen en verenigingen van een mooie donatie voorzien. In de ‘bibliotheek’ van restaurant De Soester Duinen zijn de symbolische cheques uitgereikt aan de vertegenwoordigers van elf instanties uit Soest en Baarn. De Haringparty Soest-Baarn bracht een totaalbedrag op van ruim 20.000 euro.

De Haringparty 2019 is georganiseerd door:

  • De Soester Zakenkring
  • Contactgroep Baarnse Bedrijven
  • Koninklijke Horeca Nederland Afd. Baarn- Soest
  • Restaurant De Soester Duinen

Een verslag van de bijeenkomst vindt u op de website van Zakelijk Soest.

Bestuur en leden danken Zakelijk Soest zeer hartelijk voor de cheque!!

 

Vanaf komende maandag 2 september duiken de leden van Zwemclub De Vuursche weer het zwembad van sportcentrum De Trits in. Het nieuwe seizoen 2019-2020 gaat beginnen voor leden en trainers. De zwemmers bijten het spits af. Onder deskundige en enthousiaste leiding van Ida Schaad zullen de zwemmers hun eigen zwemtechnieken nog meer verbeteren en zal nog meer snelheid hopelijk het afgelopen seizoen gaan evenaren. Namens de waterpolo afdeling duiken de pupillen op dinsdagavond 3 september als eerste het water in. Bij de waterpolojeugd gaan dit seizoen maar liefst 4 jeugdteams van start. Bij de senioren gaan 1 damesteam en 4 herenteams van start. De dames, heren en jeugdteams gaan de sportieve strijd aan in de regiocompetitie.
De Trimmers zijn vanaf donderdag 5 september van de partij. Om 21:30 uur gaat men onder enthousiaste leiding een half uur pittig zwemmen om op gezellige en sportieve wijze de conditie op peil te houden. Iedereen kan deelnemen omdat het zwemprogramma zo wordt gemaakt dat ieder naar eigen kunnen kan zwemmen.
De “Donderkoppies” zijn vanaf vrijdag 6 september van 17:30 tot 18:30 uur in zwembad de Trits te vinden. Tijdens dit leuke uur van de week worden alle facetten van het wedstrijdzwemmen en waterpolo aan bod gebracht. De naam “Donderkoppies” komt van de kikkers af. Wanneer een kikker nog klein is en nog pootjes moet krijgen om zich behendig te kunnen bewegen in het water of op het land, dan heten zij nog donderkoppies. Zo ook de jongste jeugd die kennis komt maken. Zij hebben vaak net hun A- en B- zwemdiploma behaald en moeten nog veel leren om goed te kunnen wedstrijd zwemmen en/of te waterpoloën. Vanuit Donderkoppies stromen de kinderen door naar de zwem- of waterpolo-afdeling. Kom voor de leuke kennismaking naar zwembad de Trits en neem je zwemkleding mee! Dan kun je gelijk met eigen ogen zien hoe leuk het bij Zwemclub De Vuursche is. Het team van trainers en begeleiders heten jullie van harte welkom! Uiteraard is het minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A en B verplicht. Klik hier voor de trainingstijden

Voor meer informatie over de activiteiten van Z.C. de Vuursche? Kijk vooral rond op deze website of neem contact op met het secretariaat, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 035-6316122. Tot ziens in zwembad De Trits!!

Zwemclub De Vuursche wenst al haar leden, trainers en vrijwilligers veel succes en plezier toe in het komend seizoen.

Reportage van RTV Baarn over ons 60 jarig jubileumfeest; camera Louk van Dijk (© 2019 RTV Baarn)

60 jaar Z.C. De Vuursche

Alle reden voor een feest op zaterdag 29 juni 2019 en daar wil je natuurlijk graag bij zijn !

Voor alle leden (zwemmers, waterpoloërs, trimmers, werkende&ondersteunende leden), oud-leden, aanhang, sponsors en vrijwilligers!

Locatie: IJsbaanterrein, De Geerenweg 16 in Baarn.

Programma:
15:30 - 17:30uur: Spelparcours voor jong en oud
17:30uur: Inloop BBQ | Toegang Vuursche archief
18:00uur: Opening door voorzitter
18:15uur:Aanvang BBQ
20:00 - 00:00uur: Feestavond Vuursche 60 jaar!

Let's Party!! Meld je aan!!!!!

Het 60 jaar Vuursche jubileum feest wordt mede mogelijke gemaakt door:

HANS BEEKMANS TANDARTSEN

BOUWBEDRIJF GIJS EN VAN CLEEF

VAN DINTHER INSTALLATIETECHNIEK

STICHTING WELZIJN BAARN

HARINGPARTY SOEST- BAARN

VAKMAN ERIK PLOEG

IJSSALON BEEMER

JUMBO SPAKENBURG

BEL ONS, PARTYVERHUUR

IJSBAANVERENIGING BAARN

 

Wilt u ons jubileumfeest ook extra ondersteunen, neem dan contact op met Belinda van Dinther Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.